Eno-Gastronomija

Kulinarska tradicija Dalmatinske Zagore

Dalmatinska Zagora u sebi krije mnoge čarolije. Ovdje ćete uz bogatstvo i raskoš prirode, tradicije i kulturne baštine upoznati i nezaboravne okuse i mirise autohtonih delicija i nerijetko tajanstvenog gastronomskog naslijeđa. U šetnji otocima i brdima Dalmatinskog zaleđa u potrazi za jedinstvenim okusima uz stručno vodstvo profesionalnog vodiča posjetite neke od najzanimljivijih lokacija i upoznajte se sa svim bogatstvima jedinstvene kulinarske, ali i prirodne baštine. Imotska jezera, Modro i Crveno, kanjoni i gudure, izvori Graba i Cetine predstavljaju jedinstvenu scenografiju za ovaj uzbudljivi, gastro program. Prepustite se zamamnim delicijama te upoznajte i bogatu eno tradiciju regije i cijele Dalmacije te dopustite da Vas opoje zamamne vinske kapi lokalnih vina poput Kujunđuše. Uživajte svim osjetilima i u šarmantnim konobama potpuno se prepustite svim čarima okusa Dalmatinske zagore.

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. - 3. dan: aktivnosti na području Imotskog. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je moguć u privatnom smještaju, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji kombijem, minibusom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
More Mandić d.o.o.  
Secret Dalmatia
Turanj 426, Sv. Filip i Jakov
HR-AB-23-060133552
T: +385 23 388139
F: +385 23 388139

[email protected]
www.secretdalmatia.com


Kontakt

Zadnji sadržaj od Secret Dalmatia

Preporuka
Više u ovoj kategoriji: « Dalmatinska gastro đita
 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.