Aktivni odmor

Rafting avantura na rijeci Cetini

Za one iskusne putnike, koji osim uživanja u ljepotama prirode, u sebi žele probuditi i pustolovni duh, rafting na rijeci Cetini pravi je odabir. Bez sumnje, rijeka Cetina jedno je od najljepših mjesta u Hrvatskoj gdje možete doživjeti čari rafting avanture. Spuštanje niz brzace, kupanje u kristalno zelenoj rijeci, veslanje, pogled na jedinstvenu floru i faunu. Sve to događa se u pratnji iskusnoga skipera, koji će svoju ljubav prema rijeci nesebično podijeliti s Vama, a pod čijim ćete se vodstvom osjećati sigurno.
Hrana pripremljena na tradicionalan način, poslužena u hladovini stoljetnih stabala, u poznatom restoranu - izletištu Radmanove mlinice, najbolji je mogući završetak dana provedenog u najljepšem kanjonu na svijetu – kanjonu rijeke Cetine!


nezaboravan doživljaj raftinga na rijeci Cetini kombinacija je spuštanja niz brzace, mirnih dijelova kristalno zelene rijeke i gastronomskog uživanja u ladanjskom ambijentu Radmanovih mlinica


Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak u Omiš; 2. dan izlet Rafting na rijeci Cetini, ručak u restoranu Radmanove mlinice; 3. dan odlazak iz destinacije Omiš. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do sto osoba. Smještaj  je moguć u pansionu Radmanove mlinice s tri zvjezdice, kao i u hotelskom  s tri ili četiri zvjezdice te privatnom smještaju s tri zvjezdice. Prijevoz je u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je odlazak na izlet u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
Radmanove mlinice-
Kaštil Slanica
Poljički trg 2
Omiš
HR-AB- 21-17060500102
T: +385 21 862238
F: +385 21 862238

[email protected]
www.radmanove-mlinice.hr


Kontakt
Preporuka

 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.