Aktivni odmor

Iskusite najatraktivniji vodeni sport

Ako volite vodene sportove, adrenalin, avanturu i jedrenje iskušajte najbolji vodeni sport današnjice kitesurfing! Uz dugogodišnje iskusne instruktore kitesurfinga probajte ovaj vrlo zarazni sport kojemu je teško odoljeti. Spoj jedrenja, letenja i surfanja idealna je ljetna kombinacija za sve one željne avanture koja lako može prijeći u životni stil. Lokacije održavanja tečaja ovise o vremenskim uvjetima, a mogu biti: Pantana-Trogir, Žnjan-Split, ušće rijeke Neretve. Kroz dvosatni program korisnik se upoznaje s osnovama sporta kroz teoriju i pregled opreme te njezinih osnovnih dijelova. Uz trening s trainer kiteom kao osnovni preduvjet dobije se osjećaj i predodžba samoga sporta. Prema daljnjim afinitetima korisnika i željama moguće je kasnije organizirati kompletnu školu s trajanjem od 10 do 15 sati.

 

upoznavanje s osnovama sporta u teoriji; upoznavanje s opremom i sastavljanje opreme; trening s trainer kiteom

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti sastoji se od teorijskog upoznavanja s osnovama sporta, upoznavanje opreme i sastavljanje iste te trening s trenerom kitesurfinga. Aranžman se može realizirati u periodu od 1. svibnja do 1. listopada za grupe od jedne do tri osobe. Lokacije održavanja tečaja ovise o vremenskim uvjetima, a mogu biti Pantana-Trogir, Žnjan-Split, ušće rijeke Neretve. Smještaj je moguć u privatnom smještaju ili hotelu, dok je prijevoz moguć kombijem ili osobnim automobilom. Stručno vođenje moguće je na engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.