Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Vozi kao profesionalac

Što je potrebno za savršeni odmor jednog biciklista? Blaga klima i predivni pejzaži srednje Dalmacije, dinamične staze, dobar trener i puno natjecateljskog duha! Povest ćemo Vas u vožnju s pogledom na najljepši dio Jadranskoga mora – Makarsku rivijeru. Upoznat ćete ušće rijeke Cetine i poseban omiški kraj. Vozit ćemo Vas putovima moćne planine Biokovo, udisat ćete čist zrak kojim diše Dalmatinska zagora i pritom dobiti priliku kušati neke od najboljih zdravih specijaliteta koje srednja Dalmacija može ponuditi. Zajedno ćemo u malom turističkom mjestu Podgori učiti o tehnikama vožnje, raditi na snazi i izdržljivosti, a program ćemo završiti ultimativnim izazovom – usponom na Biokovo, na vrh Sv. Jure, u kojem će se svaki biciklist natjecati protiv samo jedne osobe – samoga sebe! Svatko je pobjednik. Potrebno je samo odvažiti se!

vožnja prema ušću Cetine i Omišu; vožnja prema gradu Vrgorcu; kružna tura obroncima Biokova uz upoznavanje kršne Dalmatinske zagore; ultimativni uspon biciklom na Biokovo na koje odlaze samo najuporniji i najbolji

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmerodnevni aranžman: 1. dan: dolazak u Podgoru, ocjena sposobnosti; 2. dan: vožnja prema ušću Cetine i Omišu, cca 101 km; 3. dan: kružna ruta prema Vrgorcu, cca 103 km; 4. dan: cheat day, obilazak maslinika i kušaonice maslinovog ulja te uljare u Podgori; 5. dan: velika tura obroncima Biokova, cca 106 km; 6. dan: uspon na Biokovo; 7. dan: odlazak kući. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do lipnja i od rujna do studenog za grupe od šest do deset osoba. Smještaj je moguć u hotelu sa 3* i 4* dok je prijevoz osiguran od strane organizatora. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Ostali programi agencije

digital nomads