Poslovni turizam

Planirate li organizirati poslovno događanje ili pak predstaviti projekt na kojem ste dugo radili, a slijedom toga u potrazi ste za idealnom destinacijom?

Srednja Dalmacija na svom malom geografskom području nudi preko stotinu moderno opremljenih hotela s najnovijim tehnologijama, multifunkcionalnim konferencijskim dvoranama i svime što vam je potrebno da vašu poslovnu ideju provedete u djelo. Na području Splitsko – dalmatinske županije nalazi se 13 hotela s 5 zvjezdica te 120 hotela s četiri zvjezdice, a postoji i niz drugih prostora izvan hotelskih kompleksa koji su pogodni za konferencijske ili privatne događaje. Geostrateška pozicija Splitsko – dalmatinske županije također je jedna od prednosti jer je regija iznimno dobro povezana sa svim značajnijim europskim destinacijama.

Riječ je o sigurnoj europskoj destinaciji s ugodnom mediteranskom klimom tijekom cijele godine, bogatom kulturnom baštinom i raznovrsnom gastronomijom koja će upotpuniti svako vaše kongresno događanje, seminar ili teambuilding. Vrata hotelskih resorta za vas su otvorena tijekom cijele godine te su pogodna za sve oblike događanja, od velikih evenata ali i onih manjih intimnijih, održavanja edukacija, konferencija, panel rasprava i timskih izleta za tvrtke.

INFORMACIJE

Pronađite sve što

trebate

Sve potrebne informacije možete pronaći u nastavku

Destinacija kroz cijelu godinu

Predsezona i posezona nude jedinstvene prilike turistima da dožive destinaciju izvan najveće gužve.

Predsezona

Uživajte u srednjoj Dalmaciji neposredno prije ljetnih vrućina i izbjegnite gužve. Predsezona je idealno vrijeme za posjet Dalmaciji. Tko rano rani dvije sreće grabi!

Posezona

Posezona u srednjoj Dalmaciji nipošto nije kraj ljeta. Temperatura ostaje ugodna do studenog, savršeno za produljenje vašeg boravka!

Visit us on instagram