Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Vinska tura Dalmacijom

Hrvatska je ne samo jedna od najstarijih vinskih regija na svijetu nego i jedna od najraznolikijih. Imamo oko 150 autohtonih sorata grožđa od kojih se 100 nalazi u Dalmaciji. Vinska tura Dalmacije Vaša je šansa da degustirate najbolja vina Dalmacije direktno u vinskim podrumima te probate autohtonu hranu na pažljivo odabranim seoskim imanjima. U tjedan dana obići ćete s nama brojne gradove i mjesta od kojih svako nudi poseban doživljaj i prepoznatljive okuse hrane i pića. Neka Vas priroda ovoga kraja potakne da dublje istražite sebe i otkrijete svoje najskrivenije kutke. Sve to nudimo Vam dok istovremeno uživate u spektakularnom pogledu na dalmatinsku obalu. Pridružite nam se na ovom jedinstvenom putovanju prožetom nezaboravnim okusima i doživljajima.

obilazak vinarija u Šibeniku, Zadru, Kaštelima, Imotskom, Pelješcu, Konavlima; upoznavanje ljepota NP Krka, Modroga i Crvenoga jezera kraj Imotskog; posjet Splitu, Metkoviću i Dubrovniku

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od šest do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za šesterodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: posjet vinarijama u Šibeniku i Zadru, NP Krka, noćenje u Splitu; 2. dan: vinarije u Kaštelima, s večerom, noćenje u Splitu; 3. dan: vinarije u Imotskom, Modro i Crveno jezero, noćenje u Metkoviću; 4. dan: vinarije na Pelješcu, večera i noćenje; 5. dan: vinarije na Pelješcu, ručak, noćenje u Dubrovniku; 6. dan: vinarije u Konavlima. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do 50 osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa 3, 4 i 5* dok je prijevoz moguć luksuznim vozilom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads