Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

U Podastrani – daleko od svega

U općini Hrvace, biseru Dalmatinske zagore koja obiluje mnogim izvorima pitke vode, čistom rijekom Cetinom te mnogim prirodnim blagodatima nalazi se Agro turizam Podastrana. Boravak u ovome izletištu nudi Vam mir iznad svega, ali bez dosade. Već od samoga početka i pića dobrodošlice u obliku neke od rakija ovoga domaćinstva, obećavamo Vam mnoštvo dobre zabave, podizanje razine adrenalina, otkrivanje nekih sposobnosti za koje možda niste ni znali da ih imate. Odigrajte ljudski stolni nogomet, provjerite vid i spretnost te snagu u streličarstvu ili gađanjem iz samostrela. Spustite se zip-linom, ali svakako prije prvoga obroka. U čistoj, gotovo netaknutoj prirodi uživat ćete spuštajući se rijekom Cetinom u kanuima, a sve će biti začinjeno dobrom zabavom u večernjim satima uz gotovo obiteljsko druženje uz gitaru i harmoniku.

uživanje u gastronomskim specijalitetima u domaćoj atmosferi; aktivan odmor uz streličarstvo, wall climbing, ljudski stolni nogomet, zip-line, kanuing na rijeci Cetini, adrenalinski park, gađanje samostrelom

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak, piće dobrodošlice, streličarstvo, wall climbing, ručak, ljudski stolni nogomet, zip-line, večera, zabava uz harmoniku i gitaru; 2. dan: kanuing na Cetini, adrenalinski park, gađanje samostrelom, večera; 3. dan: povratak. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od osam do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelu dok je prijevoz moguć u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads