Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Sportska avantura u Dalmatinskoj zagori

Kada provedete dva dana s nama, činit će Vam se da ste bili i na nebu i na zemlji. Nakon dobrog doručka u Sinju, u hotelu Alkar, krenut ćemo na vožnju čamcem te na rafting na relaciji Panj – Han – Otok – Trilj. Odmor na otočiću na Cetini, uz hranu i piće, dat će nam snagu za nastavak aktivnosti. Istovremeno ćemo biti izloženi pogledima krilatih prijatelja, a promatranje će biti uzajamno. Nebeski dio započet ćemo prijevozom do planinarske kuće Sveti Jakov na rubu Ravnog Vrdova. Laganim hodom u trajanju od cca 6 sati po planinarskoj stazi i uz vodiče, vidjet ćete najljepše krajolike ovoga kraja i ponijeti sa sobom brojne uspomene. Za one najaktivnije nudimo i biciklističku stazu Med Paths Sinj (Sinj – Bile vode – Zelovo – pl. dom – Lučane – Sinj). Naša sportska avantura u Zagori donijet će Vam puno adrenalina i ugodnih trenutaka.

vožnja biciklističkom stazom Med Paths Sinj (Sinj – Bile vode – Zelovo – pl. dom – Lučane – Sinj); vožnja čamcem i rafting na relaciji Panj – Han – Otok – Trilj; šesterosatno hodanje Dinarom

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak u Sinj, vožnja biciklističkom stazom Med Paths Sinj (Sinj – Bile vode – Zelovo – pl. dom – Lučane – Sinj); 2. dan: vožnja čamcem i rafting na relaciji Panj – Han – Otok – Trilj; 3. dan: šesterosatno hodanje Dinarom s početkom kod planinarske kuće Sveti Jakov. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od osam do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelu dok je prijevoz moguć u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads