Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Skrivena blaga cetinskoga kraja

Ovaj program započinjemo punoga želudca u ugostiteljskom objektu Lover domaćim obrokom i pićem. U razgledu stare gradske jezgre grada Sinja obići ćete crkvu Gospe Sinjske, Pijacu, Alkarske dvore, Muzej Sinjske alke, zbirku franjevačkog samostana, Alkarsko trkalište… Vidjet ćete spomenik Gaju Liberiju te tvrđavu Kamičak. U večernjim satima prošećete ulicama i otkrijete poneki od stotinjak kafića koliko ih ima u Sinju. U drugom, aktivnijem dijelu putovanja pred nama je biciklistička staza (Med Paths kroz Sinjsko polje): Sinj – Otok – Kerep te odmor na rijeci Cetini na Kerepu uz hranu i piće. Slijedi rafting na Cetini od Kerepa do Trilja. Nevečer ćete dobiti još jednu priliku razgledati i isprobati kafiće Sinja, zahvaljujući dobrom položaju hotela Alkar.

prijevoz iz Splita (trajektne luke) ili zračne luke u Kaštelima do Sinja; razgledavanje stare gradske jezgre Sinja; vožnja biciklističkom stazom (Med Paths kroz Sinjsko polje), rafting i odmor na rijeci Cetini

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak u Sinj, razgled stare gradske jezgre; 2. dan: vožnja biciklističkom stazom (Med Paths kroz Sinjsko polje) – Sinj – Otok – Kerep te rafting i odmor na rijeci Cetini; 3. dan: povratak. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od osam do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelu dok je prijevoz moguć u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads