Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

S DRUGE STRANE SUHOZIDA

Dalmacija je izvanredna destinacija ruralnog turizma s mnoštvom zanimljivosti važnih za vrijednosti kao što su tradicija, ekologija i zdravlje. Pridružite se programu namijenjenom učenicima, studentima i mladima iz inozemstva i Hrvatske, a posebice organiziranim školskim i fakultetskim grupama koje se žele upoznati s tradicionalnim načinom života i običajima Dalmacije. Projekt se sastoji u promociji i realizaciji turističkog aranžmana koji obuhvaća lokalitete u županiji od velikog značaja za hrvatski ruralni turizam kao što su Radmanove mlinice (Omiš), etnoselo Kokorići (Vrgorac), Vrata Biokova, Seosko gospodarstvo Panj (Sinj), Stella Adriatica (Klis) i dr. Otputujte s nama na drugu stranu suhozida i otkrijte jedan zdravi, skriveni svijet, ruralnog načina života.


obilazak Radmanovih mlinica i plovidba brodom (Omiš); Etno selo Kokorići (Vrgorac); Vrata Biokova; seosko gospodarstvo Panj (Sinj); Stella Adriatica (Klis); Split i Dioklecijanova palača


Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan seosko gospodarstvo Panj kraj Sinja – Split – razgled grada i Dioklecijanove palače; 2. dan plovidba od Omiša do Radmanovih mlinica – OPG Stella Adraitica u Klisu i predavanje o obradi i uporabnoj vrijednosti maslina; 3. dan seosko domaćinstvo Vrata Biokova – etnoselo Kokorići kod Vrgorca. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 10 do 100 osoba. Smještaj je moguć u hotelima od dvije do četiri zvjezdice i hostelima. Prijevoz se odvija autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom, španjolskom i hrvatskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads