Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

OBRAČUN NA DALMATINSKIM STIJENAMA

U ljudskoj prirodi je da budu znatiželjni. Nedostižno za nas ne postoji. Upravo zbog tih osobina otkriveni su mnogi tajni kutci našeg planeta. Jedan od njih je i na području Omiša. Nepredvidljivost i raznovrsnost prirode na malom prostoru u okolici toga grada izazvat će u vama pravo strahopoštovanje prema čudima prirode. Ovdje planine naglo iskaču iz mora omogućavajući nevjerojatan pogled. Strme stijene jednostavno privlače na penjanje. Upustite se u rafting rijekom Cetinom, a kada preletite njezin duboki kanjon na zip-lineu, zasigurno ćete ostati bez daha. Pokažite svoju neustrašivost. Osjetite uzbuđenje otkrivajući najljepše poglede na more. Predahnite na visinama pješačeći do crkve Gospe Snježne. Usudite se obračunati s dalmatinskim stijenama!

vožnja zip-lineom preko kanjona rijeke Cetine; rafting na rijeci Cetini; slobodno penjanje iznad Omiša; kanuing; pješačenje do crkve Gospe Snježne

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do šest dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan spuštanje zip-lineom iznad Cetine; 2. dan rafting na rijeci Cetini; 3. dan slobodno penjanje; 4. dan pješačenje do Gospe Snježne. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 osobe do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri zvjezdice, mobilnim kućicama (u kampu s tri zvjezdice) ili u privatnom smještaju (apartmani s tri zvjezdice i studio apartmani). Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads