Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Obračun na dalmatinskim stijenama

U ljudskoj prirodi je da budu znatiželjni. Nedostižno za nas ne postoji. Upravo zbog tih osobina otkriveni su mnogi tajni kutci našeg planeta. Jedan je od njih i na području Omiša. Nepredvidljivost i raznovrsnost prirode na malom prostoru u okolici toga grada izazvat će u Vama pravo strahopoštovanje prema čudima prirode. Ovdje planine naglo iskaču iz mora omogućavajući nevjerojatan pogled. Strme stijene jednostavno privlače na penjanje. Upustite se u rafting rijekom Cetinom, a kada preletite njezin duboki kanjon na zip-lineu, zasigurno ćete ostati bez daha. Pokažite svoju neustrašivost. Osjetite uzbuđenje otkrivajući najljepše poglede na more. Predahnite na visinama pješačeći do crkve Gospe Snježne. Usudite se obračunati s dalmatinskim stijenama!

zip-line preko kanjona rijeke Cetine; rafting s profesionalnom ekipom na rijeci Cetini; slobodno penjanje po stijenama iznad Omiša; kanuing; pješačenje do crkve Gospe Snježne; uživanje u pogledu

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do šest dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: zip-line preko kanjona rijeke Cetine; 2. dan: rafting na Cetini; 3. dan: slobodno penjanje po stijenama iznad Omiša. Aranžman se može realizirati u periodu od 1. ožujka do 31. listopada za grupe od dvije osobe do 50 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s 3* i 4*, mobilnim kućicama (u kampu s 3*) ili u privatnom smještaju. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads