Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Manje priče – više pješačenja

Područje Srednje Dalmacije vrlo je raznoliko, kako s geografske strane, tako i s gastronomske i enološke. Na svakome zavoju otvara se dotada neviđeni pogled i krajolik koji plijeni pažnju turista. U svako doba dana svjetlost stvara nove boje koje možda nikada više nećete sresti ni u kojem drugom prostoru. Neponovljiv je svaki trenutak! Stoga je najbolje doživjeti ovaj kraj upravo na najsporiji način – pješice! Krenite s nama na lagane pješačke ture Makarskom rivijerom. Popnite se stazama na Biokovo, obiđite podbiokovska sela. Neka Vas ne plaše makadamski putovi ili stare težačke staze. Što je polaganije, to je lakše upiti dovoljno ljepote da Vam ostane u dugom sjećanju. A da bi pogled bio potpun, bacite ga i s druge strane – s otoka Brača. Ili se sakrijte u kanjonu Cetine. Možda Vam se toliko svidi da poželite da Vas nikada i ne nađu.

lagane pješačke ture u radijusu od 60-ak kilometara; Makarska rivijera, podbiokovska sela, Biokovo, Cetina, Imotska krajina, Brač, dolina rijeke Neretve; gostima nudimo sve najbolje od ovoga kraja, čak i prijateljstvo

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za peterodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Brela – Baška Voda – Baško Polje – Promajna – Bratuš – Krvavica – Makarska; 2. dan: Veliko Brdo – Kotišina – Sida sela; 3. dan: Brač, Sumartin – Povlja; 4. dan: Biokovo, Sv. Jure – Vošac; 5. dan: Kostanje – kanjon Cetine – Donje Ostrvice – Omiš. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do listopada za grupe od 10 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelu dok je prijevoz moguć u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads