Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Jedrenje i bicikliranje Dalmacijom

Odmorite dušu i tijelo na osmodnevnom krstarenju Jadranom te u istraživanju ljepota dalmatinskih otoka i gastronomske ponude pod jedrima i na biciklima. Avanturu započinjemo u Splitu ukrcavanjem na udobne katamarane i upoznavanjem s posadom broda. Naučite osnove jedrenja i uživajte u slobodi koju pruža snaga vjetra uz prednosti morskog zraka i vitamina D. Napunite „baterije“ da biste ih potom mogli isprazniti na slikovitim biciklističkim turama na Braču, Hvaru, Šolti i Biokovu. Kušajte neka od najpoznatijih dalmatinskih jela i vina. Razgledajte početke civilizacije u Hrvatskoj. Divite se panoramama koje oduzimaju dah. Oslobodite se svih stega, proširite poglede i dobijte ideje za neko novo putovanje, a mi ćemo ga ostvariti za Vas!

biciklističke ture i jedrenje na Braču (Supetar – Pučišća i Sutivan – Milna), Hvaru (Jelsa – Stari Grad), Šolti (Rogač – Gornje Selo – Maslinica), u parku prirode Biokovo; degustacija meda na Šolti i vina na Hvaru i Braču

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Supetar; 2. dan: Supetar – Pučišća; 3. dan: Makarska, transfer do PP Biokovo; 4. dan: Jelsa – Stari Grad, degustacije vina; 5. dan: uvala Lučice, plaža Zlatni rat u Bolu; 6. dan: Sutivan – Milna, uz degustaciju vina; 7. dan: Rogač – Maslinica, degustacija meda; 8. dan: Split. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do listopada za grupe od dvije osobe do deset osoba po brodu. Smještaj je na luksuznim katamaranima/jedrilicama, a prijevoz kombijima. Stručno vođenje je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads