Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Game of Thrones na dva kotača

U zanimljivoj kombinaciji vožnje bicikla Srednjom Dalmacijom i filmskog te kulturnog turizma dobit ćete neponovljiv doživljaj za sva osjetila kao i sasvim nova iskustva i saznanja o Hrvatskoj. Splitsko-dalmatinska županija još se bolje upoznaje u manjim skupinama, upravo kako Vam i nudimo. U nekoliko biciklističkih tura zajednička tematika je Game of Thrones, planetarno poznata serija snimana upravo u ovim krajevima. Pritom ne zaboravljamo naše, domaće bogatstvo – Split, Dioklecijanovu palaču i podrume, tvrđavu Klis, Žrnovnicu, Kaštel Gomilicu… Sve to začinjeno je uživanjem u autohtonim enološkim i gastronomskim specijalitetima ovoga kraja na Game of Thrones tematskoj večeri. Sigurni smo da ćete nakon ovoga programa željeti ponoviti iskustvo jer nikada ne znate što se krije iza sljedećeg kamena Dalmacije.

Game of Thrones tematski razgled Splita; biciklističke staze: Meereen (Solin – Klis); Unsullied (Split – Žrnovica – Perun – Podstrana – Stobreč); Braavos (oko Splita, Kaštel Gomilica); Game of Thrones tematska večera

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od četiri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: tematski razgled Splita s Dioklecijanovom palačom i podrumima; 2. dan: bike staza Mereen; 3. dan: bike staza Unsullied; 4. dan: bike staza Braavos, enološki i gastronomski autohtona večera s tematikom Game of Thrones. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 8 do 20 osoba. Smještaj je moguć u Splitu u hotelima sa 3*, 4*, 5* dok je prijevoz moguć bike kombijima ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads