Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

ČAROLIJA DELICIJA TRIJU OTOKA

Sigurno ste već pročitali mnoštvo turističkih programa koji nude upoznavanje i boravak u Splitu ili na otocima Braču, Hvaru ili Visu. Ali ovaj program je sasvim drugačiji. Kao što ste drugačiji i Vi. Uronite u magiju Dalmacije istražujući njezinu prekrasnu netaknutu prirodu i bogatu tradiciju. Upoznajte kuhinju Splita i otoka, kušajte tradicionalna jela, spojite vina s jelima tako da čine jedan nezaboravan doživljaj. Otkrijte zašto je otočka janjetina osobitog okusa, zašto su sirevi tako ukusni, a vino pitko. I stari Grci su voljeli vino, a na Hvaru su imali posebne sorte zbog mikroklime i rajskog tla za vinare. Kada isprobate Višku pogaču, poželjet ćete je i sami pripremiti. Čekamo Vas u kulinarskoj radionici gdje ćete spojiti znanje i novostečeno iskustvo u jedan prekrasan doživljaj koji ćete ponijeti sa sobom.

upoznavanje s kuhinjom Splita i njegovih otoka; kušanje tradicionalnih jela i upoznavanje s osnovnim obilježjima obalne kuhinje; odlazak na Brač, Hvar i Vis te kušanje autohtonih jela i vina; radionica – vezivanje vina i hrane


Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak i razgled Splita; 2. dan odlazak na Brač; 3. dan odlazak na Hvar (vinarija); 4. dan odlazak na Vis (kulinarska radionica); 5. dan odlazak. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od minimalno dvije osobe. Smještaj je moguć u hotelu s tri, četiri ili pet zvjezdica dok je prijevoz moguć našim kombi vozilima ili busom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads