Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Biciklistički kamp na Hvaru

Biciklistički kamp Hvar Life jedinstvena je prilika za vožnju s entuzijastičnim biciklistima na jednom od najsunčanijih otoka na Mediteranu. Uđite u rutinu ex-pro biciklista i Kona Ironman finišera i u jednome tjednu postanite jedan od njih! Svakoga dana za Vas ćemo pripremiti poseban trening prilagođen upravo tom trenutku i Vašoj spremi. Dugačke vožnje dat će Vam ne samo fizičku kondiciju već i ugodan doživljaj najsunčanijeg otoka Hrvatske. Nevjerojatne panorame koje će Vam se nuditi na Vašem putu otokom Hvarom, plijenit će pažnju i oduzimati dah te postati dio sjećanja koja ćete ponijeti sa sobom. U ovome kampu možete istražiti svoje granice i gurnuti ih naprijed. Sprintevi, brežuljci, duge vožnje, sve će Vam biti na raspolaganju na praznim cestama Hvara, a punoga srca.

svakodnevni prilagođeni biciklistički trening; izazovne vožnje poznatim i nepoznatim putovima otoka Hvara; uživanje u nevjerojatnim panoramama; profesionalno vođenje i podrška pri treningu, ali i u slobodno vrijeme

Aranžman je moguće realizirati u trajanju osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća svakodnevno: jutarnje istezanje, doručak, jutarnju vožnju od 1,5 – 2 sata, kratku stanku, vožnju od 2 do 4 sata, slobodno poslijepodne ili dodatnu vožnju, večeru. Aranžman se može realizirati u periodu od ožujka do studenoga za grupe od četiri do šesnaest osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa 3* i 4* dok je prijevoz moguć lokalnim transferima i privatnim transferima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads