Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Adrenalinska tura Cetinskom krajinom

Želite se maknuti od gradske gužve i otkriti drugu stranu Dalmatinske zagore? Želite osjetiti adrenalin uz sami tok rijeke Cetine ili pak u planinama Dinare ili Kamešnice? Ovo je pravi odabir za Vas. Želite voziti quad, rafting, kanuing? Oduvijek ste se htjeli okušati u gađanju lukom i strijelom, ali se bojite da nemate mirnu ruku i „dobro“ oko? Nemojte razmišljati negativno. Pokušajte! A da Vas dodatno motiviramo, pružamo Vam nezaboravno iskustvo streljaštva uz rijeku Rudu, u okruženju konja, prirode, cvrkuta ptica… Sve to umirit će Vašu ruku i um kako bi streljaštvo postalo za Vas zabava, a ne stres. Kada se umorite, jednostavno legnite na livadu i opustite se uz žubor rijeke. Osjetit ćete kako priroda diše skladno uz Vas kao da ste postali jedno.

rafting na rijeci Cetini; quad vožnja kroz Sinjsko polje i planine Dinaru ili Kamešnicu; uživajte u panoramama koje se pružaju pred Vama; kanuing na Cetini; streljaštvo u sklopu obiteljskog imanja Premijer Gaz

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: rafting na Cetini, trajanje spusta cca 4 sata nakon čega je ručak u restoranu Premijer Gaz; 2. dan: vožnja quadovima u jutarnjim satima, trajanje ture 3-4 sata nakon čega je ručak u restoranu Premijer Gaz; iza ručka streljaštvo u sklopu imanja Premijer Gaz; 3. dan: odlazak na kanuing na Cetini u trajanju od cca 4 sata. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do listopada  za grupe od četiri osobe do 20 osoba. Smještaj je moguć u sobama Premijer Gaz sa 3* ukoliko postoje raspoložive jedinice dok je prijevoz moguć na upit. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Ostali programi agencije

digital nomads