facebook  youtube  instagram logo

Novi portal za turizam, ugostiteljstvo i zabavu

Izašao je novi portal za turizam, ugostiteljstvo i zabavu.
Portal je interaktivnog tipa i omogućava pisanje članaka, postavljanje slika i video zapisa, objavljivanje novosti te komentiranje turističkih i ugostiteljskih sadržaja.
Ova usluga je u potpunosti besplatna.
Članci se mogu pisati za 16 kategorija: restoran, bar /pub, noćni /disko club, event (događanje), znamenitosti /atrakcije, muzej /galerija / kazalište /opera, trgovina /usluga, nacionalni park /park prirode, plaža, skijalište, izletište, fast food /slastičarna, festival, zoološki vrt /akvarij, kazino, park /vrt.
Portal je odlična prilika za besplatno reklamiranje i upisivanje sadržaja na turističku kartu Hrvatske i Europe. Lokalni turistički uredi i zajednice imaju priliku predstaviti kompletnu ponudu na svome području kroz članke, slike i video-filmove. Članci se prevode na 15 jezika i gosti mogu imati izvaredan uvid u ponudu određene destinacije.
Pozivamo sve turističke radnike da iskoriste ovu priliku, također pozivamo vlasnike i zaposlenike restorana, barova, klubova, organizatore događanja te ostalih sadržaja da predstave svoju ponudu.
Predstavite svoje plaže, znamenitosti, atrakcije, događaje i tako privucite još više gostiju.
Primjere članaka možete vidjeti na: https://www.holiday-link.com/hr/hrvatska

Holiday Link

HTZ 2021 dig nomadi Central Dalmatia 2560x1440

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. Prilaz braće Kaliterna 10/I, p.p. 430, 21000 Split,  Tel/fax: +385(0)21 490 032, 490 033, 490 036 Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

htz hr-HR

logo odrzivi razvoj 160