Sutivan - Festival "Vanka regule"

Festival "Vanka regule" je natjecanje u ekstremnim sportovima koje se održava svake godine krajem srpnja u Sutivanu. Discipline kao freeride biciklističko natjecanje, skokovi biciklom u more, cross freeride biciklističko natjecanje, slobodno penjanje na umjetnim i pravim stijenama, slobodno ronjenje, ronjenje na dah i utrke kajacima jamče dovoljno adrenalina i zabave za sudionike, ali i za gledatelje. Kao posebna atrakcija festivala ističe se penjanje na zvonik crkve u Sutivanu i Ložišćima, a možete nazočiti i predavanjima o pustolovnim i ekstremnim sportovima te izložbama fotografija. U sklopu "Vanka regule" održava se i međunarodni festival dokumentarnog filma "Outdoor Adventure Film Festival", a u večernjim satima koncerti i zabave uz urbanu glazbu.

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. Prilaz braće Kaliterna 10/I, p.p. 430, 21000 Split,  Tel/fax: +385(0)21 490 032, 490 033, 490 036 Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

htz hr-HR

logo odrzivi razvoj 160

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok