Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Ulaganje u kvalitetnu fotografiju

image5 Putem putem raznih on line portala, web stranica, on line agencija,  mi nudimo svoje smještajne jedinice za najam.U svemu tome smo svjesni i činjenice da naš potencijalni gost kupuje svoj odmor preko fotografije koju smo mu ponudili. Bez obzira što vi mislili o tome koliko je vaša smještajna jedinica lijepa i ugodna, gost mora osjetiti i prepoznati specifičnost smještajne jedinice iz vaše fotografije.

Najjednostavnije i najbolje je angažirati profesionalnog fotografa koji će doći i slikati smještajnu jedinicu na način da  svaki  apartman, okućnica, ili nekretnina izgleda primamljivo za najam. Pravi fotograf može od slike napraviti čudo, a bez da je  “slagao”, već je samo istaknuo ono što je najbolje.

Profesionalni fotograf ima svoju cijenu i ako vam se čini da je to veliki trošak, razmišljajte o tome na dugoročno.  VIše godina možete nuditi iste kvalitetne slike, te će vam se ta kratkoročno visoka investicija, itekako isplatiti.kvalitetna fotografija

Uzimajući profesionalnog fotografa o svom vlastitom trošku,a ne o trošku neke agencije,  vi ćete imati u posjedu vlastite fotografije s kojima ćete moći raspolagati kako i kad želite.

Ono što je moj savjet, nemojte kupovati profesionalni aparat da bi slikali amaterski, to možete napraviti i uz malo bolji smart phone pa će posljedica biti da će takva  fotografija ipak odisati neprofesionalizmom i zasigurno vam neće povećati booking.

Imajte na umu da se potencijalni gost mora pronaći u vašoj smještajnoj jedinici, te percipirati prostor na način da poželi doći baš tu, stoga kada radite fotografije, nemojte ih praviti sterilinima, ubacite na fotografije i ljude koji su u bazenu, ili za stolom ili dok lješkare na terasi. Okupite prijatelje, obitelj i sudjelujte u nastajanju fotografije vaše nekretnine.

Slika govori više od 1000 riječi, ne bojte se upotrebiti ju, vratit će vam se kroz povećani booking.

digital nomads