Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Google Digitalna garaža – besplatna edukacijska platforma

Digitalna garaža je Googleova inicijativa kojoj je cilj omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

https://learndigital.withgoogle.com

Steknite digitalno znanje i vještine potrebne za proširenje poslovanja. Besplatni vodiči koji će vam pomoći u uspjehu na mreži, od društvenih medija do tražilica itd. Učite od stručnjaka za internet poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, te maksimalno iskoristite Internet u svom poslovanju. U nastojanju da pomogne svim zainteresiranima da razviju odgovarajuće digitalne vještine, Google je predstavio online platforme za digitalnu edukaciju diljem Europe kroz koje se u posljednje 2 godine educiralo više od 2 milijuna ljudi.

Što ćete naučiti u Digitalnoj garaži?

Postoje 26 poglavlja za svladavanje u Digitalnoj garaži. Istražite cjelovit popis poglavlja ili upotrijebite padajući izbornik kako biste filtrirali poglavlja prema svom napretku.

Uvod u digitalni marketing
Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te koje su bitne prednosti digitalnog u odnosu na tradicionalni.

Web stranica kao temelj digitalnog marketinga
Naučit ćete kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Saznat ćete koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih.

Korisnici web stranice i ciljna skupina
Naučit ćete tko su korisnici vaših web stranica i zašto vam je to važno.

Uvod u SEO – optimizacija web stranica
Objasnit ćemo vam što znači SEO (optimizacija web stranica) i kako već od sutra možete početi primjenjivati naučene tehnike.

Google My Business
Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

Uvod u Google AdWords oglašavanje
Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

Uvod u Google Analytics
Otkrit ćemo vam što sve možete mjeriti pomoću Google Analytics-a i kao dobivene rezultate možete iskoristiti za optimizaciju kampanja.

 

Certifikat

Ako dovršite sva poglavlja u Digitalnoj garaži, steći ćete certifikat. Certifikat je autentičan dokument koji certificira Ured za internetsko oglašavanje (IAB), a pokazuje da ste dovršili sva poglavlja u Digitalnoj garaži. Taj certifikat možete iskoristiti da se pohvalite klijentima, zaposlenicima i prijateljima o svojoj digitalnoj umješnosti, stoga otiđite na popis poglavlja i krenite učiti! Certifikat nije službeni sveučilišni ili državni certifikat. Prepoznaje dobro obavljen posao u izgradnji vaših digitalnih vještina.

https://learndigital.withgoogle.com

digital nomads