Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Google Blogger – izradite svoj blog

Blogger je Google servis za izradu blogova. Stvorite jedinstven i lijep blog. Jednostavno je i besplatno.

Kvalitetan blog je zapravo internet dnevnik u kojem Vi kao autor opisujete svoje aktivnosti. Objavite sadržaj o onome što volite na svoj način. Nije neopohodno to raditi svaki dan, ali je preporučljivo osvježavati blog što češće. Recimo, 3 do 4 posta tjedno biti će sasvim dovoljna da se Vaš blog može nazvati “updejtanim”. To je ono što je bitno i to je ono što tražilice vole.

Naziv (naslov) bloga treba biti povezan sa sadržajem na blogu i to je jako bitno jer će Vas tražilice tako lakše pronaći. URL Vašeg bloga je Vaša početna stranica. Tu postoji manji problem jer je većina adresa već zauzeta. Uglavnom, probajte pronaći da Vam se poklapa i naziv bloga i URL bloga jer ćete s time postići još bolje rezultate na tražilicama.

Nakon što ste unijeli naziv i url bloga, kliknite na Nastavak… Odaberite jedan od mnogih predložaka iz naše ponude koji su jednostavni za upotrebu te sadrže fleksibilne izglede i stotinu pozadinskih slika ili izradite nešto novo. Kliknite opet na nastavak i gotovi ste, Vaš blog je stvoren i možete odmah početi blogati. Potrudite se da napravite kvalitetan blog koji će pobuditi zanimanje čitatelja.

digital nomads