Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Vanjska i unutarnja ljepota otoka i vina

Kao što je ugodno vidjeti lijepu ženu, tako volimo gledati i naše srednjodalmatinske otoke. Međutim, svi znamo da je bitnija ona unutarnja ljepota – duša. Zavirite u dušu otoka Biševa, u Modru špilju i otkrit ćete pravu ljepotu našega mora osvijetljenu iz dubina. Zavirite i u Medvidinu (Medvjeđu) špilju, možda Vas iznenadi morski čovik – sredozemna medvjedica. Da bi dan bio potpun, smjestite se na plažu kao s razglednice i okupajte se u Stiniva špilji. A da bi pogled bio bistriji, gledajte kroz čarobne boje vina u vinarijama otoka Hvara, Brača i Visa. Degustirajte u četirima najznačajnijim vinarijama otoka Hvara i Visa te probajte donijeti sud koje vino je najbolje. Ako se ne budete mogli odlučiti, nećemo Vam zamjeriti. Bitno je da ste uživali!

posjet špiljama (Modroj špilji, Medvjeđoj špilji i Stiniva špilji) te pješčanom Budikovcu; kupanje; posjet vinarijama na otoku Hvaru i Visu; razgled Hvara, Paklenih otoka i Bola na Braču

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva dana. Okvirni program aktivnosti za dvodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Split, Modra špilja, Medvjeđa špilja, kupanje u Stiniva špilji i pješčanom Budikovcu, Vis i vinarija Lipanović, vinarija Zlatan otok obitelji Plenković; 2. dan: posjet Jelsi, vinarija Bastijana obitelji Tomić, Bol, vinarija Jako, povratak u Split. Aranžman se može realizirati u periodima od 15. svibnja do 15. lipnja ili od 1. rujna do 20. rujna za pojedince ili grupe od 10 do 20 osoba. Smještaj je moguć pansionima sa 3* dok je prijevoz organiziran modernim gliserima naše flote. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima (ruski). Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads