Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Spli’ski akvarel

Osim ljepote koju nudi na prvi pogled – smješten na obali mora, izložen sjaju sunca, a leđa ogrnutih čvrstim stijenama okolnih planina, Split nudi ljepotu življenja i stvaranja. Među 1700 godina starim ulicama kriju se muzeji, izložbeni prostori i šarmantne galerije lokalnih umjetnika koji žive u voljenom gradu i kroz koje grad živi. Prošećite ulicama povijesnog centra, upijte njegovu atmosferu i dopustite mu da probudi u Vama slikara, a potom se prepustite stručnom vodstvu lokalnih umjetnica koje će Vas uvesti u svijet likovnog stvaralaštva. Otkrijte svijet akvarela u Splitu i tehniku slikanja uljem na platnu. Bez obzira kupa li se u suncu ili ga hladi zimska bura, ovaj grad s dušom vječnog mladića spreman je u svakom trenutku biti Vaša inspiracija. Upoznajte ga jednom i volite zauvijek.

program uključuje razgled galerija i povijesnog centra grada uz lokalnog vodiča; upoznavanje i druženje s lokalnim likovnim umjetnicima; tečaj slikanja akvarela i tečaj slikanja uljem na platnu; razgleda Trogira i Kaštela

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: razgled grada Splita uz turističkog vodiča, posjet galerijama lokalnih umjetnika; 2. dan: tečaj slikanja akvarela uz lokalnu slikaricu; 3. dan: razgled Trogira i Kaštela te tečaj slikanja uljem na platnu uz lokalnu slikaricu. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do šest osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa 4* i 5* dok je prijevoz moguć osobnim automobilom i kombijem visoke kategorije. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads