Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Proljetna kaštelanska biciklijada

Upoznajte proljetni šarm Kaštela i okolice. Odmarajte se u obiteljskom hotelu, uživajte u dalmatinskoj hrani u posebnom ambijentu. Iskoristite priliku upoznavanja prirodnih i povijesnih bisera Kaštelanske rivijere. Kaštelanski dvorci, ostatci antičke Salone, Biblijski vrt, katedrala u Trogiru – a to sve tijekom opuštajućeg biciklističkog putovanja, koje omogućava razgledavanje teško dostupnih mjesta. Voditelj putovanja približit će Vam bisere kaštelanske povijesti, a pauze za kavu, s pogledom na more učinit će da se osjećate kao pravi Dalmatinac. Slobodan dan možete provesti na jednodnevnim izletu u nacionalnom parku Krka ili u biseru Jadrana – Dubrovniku. Tijekom izleta lokalni vodiči upoznat će Vas s poviješću i ljepotom raznih mjesta. Proživite najbolju proljetnu avanturu u Kaštelima!

boravak u obiteljskom hotelu na mirnoj lokaciji s pogledom na more; uživanje u dalmatinskoj hrani; biciklističko putovanje; razgledavanje prirodnih i povijesnih kaštelanskih bisera uz pratnju turističkih vodiča

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za peterodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: biciklistička tura Kaštel Lukšić – Gomilica – antička Salona; 2. dan: biciklistička tura: Kaštel Lukšić – Trogir; 3. dan: slobodan dan – jednodnevni izlet; 4. dan: biciklistička tura – Biblijski vrt: stara maslina, crkva sv. Marte; 5. dan: slobodan dan – jednodnevni izlet. Aranžman se može realizirati u periodu od 15. ožujka do 31. svibnja za grupe od osam do 48 osoba. Smještaj je moguć u hotelu Kastel 2*/3* dok je prijevoz moguć kombijem ili busom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, poljskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads