Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Mirisi i okusi biciklom i pješice

Kada bi Vam netko rekao da možete upoznati Hrvatsku u malo više od deset dana, a sve to pješice i biciklom, sigurno biste rekli da je nemoguće. Mi Vam nudimo upravo to. Ovaj inovativni paket-aranžman traje preko deset dana, obuhvaća aktivnosti vožnje bicikla i pješačenja u Sjevernoj, Srednjoj, i Južnoj Hrvatskoj, podrazumijeva posjetu dvama nacionalnim parkovima i još nekoliko mjesta koja se nalaze na listi UNESCO-a. Tijekom programa upoznat ćemo Vas s kulturnim i geografskim obilježjima te ćete kušati gastronomsku i enološku ponudu Hrvatske. Budući da se radi o kombinaciji biciklističke i pješačke ture, Hrvatsku ćete zavoljeti kroz aktivnosti vožnje biciklom i kroz pješačenje, a gdje to neće biti moguće zbog udaljenosti, prevozit ćemo Vas privatnim transferima i trajektima.

biciklističko-pješačko aktivni odmor s upoznavanjem kulturne i geografske raznolikosti Hrvatske (Zagreb, NP Plitvička jezera, Skradin, NP Krka, Primošten, Trogir, Split, Brač, Hvar, Korčula, poluotok Pelješac i Dubrovnik)

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 12 dana. Okvirni program aktivnosti za dvanestodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Zagreb; 2. dan: NP Plitvička jezera; 3. dan: Skradin; 4. dan: Primošten; 5. dan: Trogir; 6. dan: Split; 7. dan: Brač; 8. dan: Hvar; 9. dan: Korčula; 10. dan: Korčula; 11. dan: poluotok Pelješac; 12. dan: Dubrovnik. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do studenog za pojedince ili grupe od dvije osobe do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa  3* i 4 * dok je prijevoz u našoj organizaciji tamo gdje je potrebno. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads