Mirisi i okusi biciklom i pješice

Kada bi Vam netko rekao da možete upoznati Hrvatsku u malo više od deset dana, a sve to pješice i biciklom, sigurno biste rekli da je nemoguće. Mi Vam nudimo upravo to. Ovaj inovativni paket-aranžman traje preko deset dana, obuhvaća aktivnosti vožnje bicikla i pješačenja u Sjevernoj, Srednjoj, i Južnoj Hrvatskoj, podrazumijeva posjetu dvama nacionalnim parkovima i još nekoliko mjesta koja se nalaze na listi UNESCO-a. Tijekom programa upoznat ćemo Vas s kulturnim i geografskim obilježjima te ćete kušati gastronomsku i enološku ponudu Hrvatske. Budući da se radi o kombinaciji biciklističke i pješačke ture, Hrvatsku ćete zavoljeti kroz aktivnosti vožnje biciklom i kroz pješačenje, a gdje to neće biti moguće zbog udaljenosti, prevozit ćemo Vas privatnim transferima i trajektima.

Biciklističko-pješačko aktivni odmor s upoznavanjem kulturne i geografske raznolikosti Hrvatske (Zagreb, NP Plitvička jezera, Skradin, NP Krka, Primošten, Trogir, Split, Brač, Hvar, Korčula, poluotok Pelješac i Dubrovnik)

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 12 dana. Okvirni program aktivnosti za dvanestodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Zagreb; 2. dan: NP Plitvička jezera; 3. dan: Skradin; 4. dan: Primošten; 5. dan: Trogir; 6. dan: Split; 7. dan: Brač; 8. dan: Hvar; 9. dan: Korčula; 10. dan: Korčula; 11. dan: poluotok Pelješac; 12. dan: Dubrovnik. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do studenog za pojedince ili grupe od dvije osobe do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa  3* i 4 * dok je prijevoz u našoj organizaciji tamo gdje je potrebno. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

LOKACIJA

Trogir, Split, Brač, Hvar

AGENCIJA

Meridien Ten

ADRESA

Poljički trg 2, 21310 Omiš

TELEFON

Visit us on instagram