Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Dva otoka i puno dalmatinske obale

Okusite užitke dalmatinske obale svim svojim osjetilima odabirući program Dva otoka i puno dalmatinske obale. Hvar i Brač pokazat će Vam najskrivenije svoje kutke, dok ćete na Pelješcu podraškati nepce bogatim okusima njihovih vina. Pripremili smo za Vas odlične bicikle kojima ćemo se voziti prekrasnim cestama i krajolicima, uživati u svježim morskim plodovima i lokalnim specijalitetima, ali i ispijati vrhunska vina. Budući da smo u Dalmaciji, neizostavan je i kulturno-povijesni doživljaj ostvaren u tisućljetnoj povijesti Dioklecijanove palače, ali i drugim antičkim spomenicima. Osobit doživljaj bit će kušanje savršenih maslinovih ulja. Ako ne znate kako se to radi, mi ćemo Vas poučiti. Dođite i razmazite se s nama i našim vodičima te doživite ugodu koju ćete još dugo prepričavati.

posjet i razgled Dioklecijanove palače; degustacije vina i maslinovog ulja; vožnja biciklima prekrasnim krajolicima Brača, Hvara i Pelješca uživajući u panoramama dalmatinske obale; uživanje u lokalnim specijalitetima

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Split; 2. dan: razgled Splita; Omiš i Mimice; 3. dan: Brač, Supetar – Nerežišća – Škrip – Pučišća – Supetar; 4. dan: Stari Grad – Jelsa – Vrboska – Dol – Stari Grad; 5. dan: Hvar – Stari Grad – Hvar; 6. dan: Hvar – Stari Grad – Sućuraj, trajekt Drvenik – Ploče, Trpanj – Orebić; 7. dan: Orebić – Žuljana – Ston; 8. dan: transfer Split hotel – aerodrom. Aranžman se može realizirati od ožujka do listopada za grupe od 4 do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa 3* i 4* dok je prijevoz moguć lokalnim i privatnim transferima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads