Dva otoka i puno dalmatinske obale

Okusite užitke dalmatinske obale svim svojim osjetilima odabirući program Dva otoka i puno dalmatinske obale. Hvar i Brač pokazat će Vam najskrivenije svoje kutke, dok ćete na Pelješcu podraškati nepce bogatim okusima njihovih vina. Pripremili smo za Vas odlične bicikle kojima ćemo se voziti prekrasnim cestama i krajolicima, uživati u svježim morskim plodovima i lokalnim specijalitetima, ali i ispijati vrhunska vina. Budući da smo u Dalmaciji, neizostavan je i kulturno-povijesni doživljaj ostvaren u tisućljetnoj povijesti Dioklecijanove palače, ali i drugim antičkim spomenicima. Osobit doživljaj bit će kušanje savršenih maslinovih ulja. Ako ne znate kako se to radi, mi ćemo Vas poučiti. Dođite i razmazite se s nama i našim vodičima te doživite ugodu koju ćete još dugo prepričavati.

Posjet i razgled Dioklecijanove palače; degustacije vina i maslinovog ulja; vožnja biciklima prekrasnim krajolicima Brača, Hvara i Pelješca uživajući u panoramama dalmatinske obale; uživanje u lokalnim specijalitetima

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Split; 2. dan: razgled Splita; Omiš i Mimice; 3. dan: Brač, Supetar – Nerežišća – Škrip – Pučišća – Supetar; 4. dan: Stari Grad – Jelsa – Vrboska – Dol – Stari Grad; 5. dan: Hvar – Stari Grad – Hvar; 6. dan: Hvar – Stari Grad – Sućuraj, trajekt Drvenik – Ploče, Trpanj – Orebić; 7. dan: Orebić – Žuljana – Ston; 8. dan: transfer Split hotel – aerodrom. Aranžman se može realizirati od ožujka do listopada za grupe od 4 do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa 3* i 4* dok je prijevoz moguć lokalnim i privatnim transferima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

LOKACIJA

Split, Omiš, Mimice, Brač, Hvar, Drvenik

AGENCIJA

Sport life

ADRESA

 Ulica Uvala Stiniva 1, 21450, Brusje,

TELEFON

STRANICA

Visit us on instagram