Službena stranica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Blaga Dalmatinske zagore

Dva dana Vam se ne moraju činiti puno za odmor i upoznavanje nekoga kraja. Ali, ako ih provedete s nama u Cetinskoj krajini, bit će to pravo raznoliko iskustvo za sve životne sfere. Prvi dan Vas pozivamo da razgledate staru jezgru grada Sinja u pratnji vodiča (crkva Gospe Sinjske, Pijaca, Alkarski dvori, Muzej Sinjske alke, zbirke franjevačkog samostana, Alkarsko trkalište, spomenik Gaju Liberiju, tvrđavu Kamičak). Drugoga dana pojačana aktivnost vožnje bicikla vodi Vas na biciklističku stazu (Med Paths Orlova staza) Sinj – Kukuzovac – Mojanka – Sutina – Sinj. Odmorit ćemo se uz tok Sutine i okrijepiti kako bi nam povratak bio usredotočen na sve one ljepote i atrakcije koje nudi priroda ovoga kraja. Upravo zbog raznolikosti događanja, činit će Vam se ste s nama bili i više od dva dana.

prijevoz iz Splita (trajektne luke) ili zračne luke u Kaštelima do Sinja; razgledavanje stare gradske jezgre Sinja; vožnja biciklističkom stazom (Med Paths Orlova staza) Sinj – Kukuzovac – Mojanka – Sutina – Sinj; 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak u Sinj, razgled stare gradske jezgre; 2. dan: vožnja biciklističkom stazom (Med Paths Orlova staza) Sinj – Kukuzovac – Mojanka – Sutina – Sinj, okrjepa na Sutini; 3. dan: povratak. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od osam do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelu dok je prijevoz moguć u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

digital nomads