Udahnite djelić rajske ljepote otoka Visa

Dođite na otok Vis koji će vas svojom očuvanom prirodom, bogatom kulturnom baštinom, ribarskom tradicijom i ljubaznim starosjediocima uvesti u potpuno drugačiji svijet u kojem nema mjesta užurbanosti. 

LOKACIJA

Vis

Ovdje je sve jednostavno i opušteno.

Prošećite putovima Ilira, popnite se na vrh otoka, uživajte u pogledu na vinograde i maslinike, uberite sezonsko bilje i kušajte autohtone otočke proizvode. Istražite otoke Vis i Biševo. Uz profesionalno vodstvo upoznat ćete skrivene ljepote ovih otoka kao i tri napuštena sela: Sv. Bjož, Dragodid i Rudine. WWF (World Wide Found for Nature) uvrstio je otok Vis među posljednjih deset „rajskih oaza” na Mediteranu. Uživajte u rajskoj ljepoti uvala Barjoška, Stiniva i Porat. Udahnite djelić ove ljepote i ponesite je sa sobom zauvijek.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak; 2. dan Sv. Bjož – Dragodid – Rudine – uvala Barjoška; 3. dan Hum – Žena Glava – Plisko polje 4. dan Biševo – uvala Mezoporat ;posjet Modroj špilji – selo Poje – uvala Porat; 5. dan Žena Glava – Sv. Andrija – Čunkovica – Vis; 6. dan Vis – Zlopolje – Stončica – Komiža; 7. dan odlazak. Aranžman se može realizirati u periodu od ožujka do  studenog za grupe od 6 do 16 osoba. Smještaj je moguć u kućama i apartmanima s tri, četiri i pet zvjezdica dok je prijevoz moguć kombijem ili džipovima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

AGENCIJA

Alternativna putnička agencija d.o.o.

ADRESA

Hrvatskih mučenika 2
21485 Komiža

TELEFON

STRANICA

OSTALI PROGRAMI

Doživite vinski okuse srednje Dalmacije
Udahnite djelić rajske ljepote otoka Visa

Visit us on instagram