Tragom pustolovina na otoku Visu

Pobjegnite od užurbane svakodnevnice. Za samo sat vremena katamaranom iz Splita uplovite u višku luku i uživajte u vikendu koji će Vam ostati u pamćenju i olakšati Vam duge zaposlene dane.

LOKACIJA

Vis

Uz profesionalno vodstvo vodiča upoznajte selo Okjucina. Istražite Krajicinu špilju na okomitoj litici 70 m iznad mora koja svojom ljepotom predstavlja dragocjeni geološki i arheološki biser otoka Visa.

Saznajte zašto je otok Vis prepoznat kao najutvrđeniji otok, a za čiju su se prevlast tijekom povijesti borile razne vojske. Sve to začinite aktivnostima poput penjanja i abseilinga, tehnikom spuštanja konopom, zabavnom i uzbudljivom aktivnosti prikladnom i za početnike. Otok Vis je i otok gurmana. Uživajte u posjetu seoskim domaćinstvima uz ponudu domaćih otočkih delicija.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan transfer iz luke Vis; 2. dan selo Okjucina –  špiljarenje u Krajicinoj špilji – ručak u seoskom domaćinstvu; 3. dan – posjet Titovoj špilji i vrhu Huma -penjanje i abseailing na Crvenim stijenama iznad grada Komiže – grad Vis. Aranžman se može realizirati u periodu od ožujka do listopada  za grupe od 6 do 16 osoba. Smještaj je moguć u privatnim kućama i apartmanima s tri, četiri ili pet zvjezdica te uključuje dva doručka, zajedničku večeru dobrodošlice te jedan ručak u seoskom domaćinstvu. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nas kontaktirate za konačnu ponudu.

AGENCIJA

Alternatura putnička agencija d.o.o.

ADRESA

Hrvatskih mučenika 2
21485 Komiža

TELEFON

STRANICA

OSTALI PROGRAMI

Doživite vinski okuse srednje Dalmacije
Udahnite djelić rajske ljepote otoka Visa

Visit us on instagram