CROATIAN DRIFT CHALLENGE

Lokacija: ispred stadiona Poljud

Vrijeme: 29. – 30. lipnja 2024.

DONUT3logy organizira veliki event u sklopu kojeg se vozi treća runda CROATIAN DRIFT CHALLENGEA, ispred hajdukovog stadiona Poljud. Drift se u Hrvatskoj vozio na više lokacija od nekad Osječkog aerodroma pa do Grobnika, ali nikada do sada u Splitu. 

Atraktivna lokacija, mediteranska klima i zagrijana publika dići će Drift u Hrvata na još jedan veći nivo. Grad pod Marjanom može očekivati 40 –ak ponajboljih vozača iz regije, koji će se boriti za bodove Hrvatskog i International kupa. Atraktivne vožnje, adrenalin, spaljene gume, garantiraju vrhunsku zabavu i dobar provod cijeli vikend.

Ulaz otvoren od 9h u subotu i nedjelju.

Ulazncie su u prodaji od 17. lipnja. Dostupne su putem sustava Eventim.hr ili na stazi na dan održavanja eventa.

Pretkvalifikacija za nove vozače neće biti jer će stazu biti dosta uska i ograđena betonskim barijerama. Rizik za nove vozače bio bi prevelik i sigurnosti radi, odlučeno je da za ovaj event PQ izostaje.

Obavezna je zaštita asfalta od curenja tekućina ispod vozila. Ukoliko zaštita ispod vozila ne bude odgovarala pravilniku o zaštiti, organizator ima pravo vozača sa takvom neadekvatnom zaštitom udaljiti sa natjecanja. JOŠ JEDNOM NAVODIMO OBAVEZNA JE HOMOLOGACIJA KOMBINEZONA 8856-2000 MINIMALNO!! Vozače sa radnim odijelima ili karting kombinezonima ne puštamo na tehničkom pregledu.

Striktno ćemo se držati satnice što se tiče prijava i sastanka vozača.

Tko se ne pojavi na vrijeme u subotu ujutro i ne prisustvuje brifingu, neće moći sudjelovati na natjecanju.

ZA PRIJAVU KLIKNUTI NA LINK:  http://www.croatiandriftchallenge.hr/prijava/

Sve informacije dostupne na Facebook profilu organizatora i web stranci organizatora Croatian Drift Challenge.

LOKACIJA

Split

DATUM

29. – 30. 06.

Visit us on instagram