Malo špilja, malo mora – puno Visa

Otok Vis sa svojom razvedenom obalom, brojnim otocima i hridima, skrivenim uvalama, pješčanim plažama i morskim špiljama čini jednu od najatraktivnijih destinacija na Jadranu. Netaknuta priroda i prirodni fenomeni poput Modre i Zelene špilje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Posjetite i Krajicinu špilju koja svojom ljepotom predstavlja dragocjeni geološki i arheološki biser otoka Visa te sve to začinite aktivnostima poput penjanja i abseilinga. Osim uživanja u prirodnim ljepotama potrudit ćemo se da uđete u srž ovoga otoka i doživite ga potpuno bilo kroz bogatu povijest koja datira od drugog tisućljeća prije Krista ili kroz degustaciju otočkih proizvoda. Saznajte zašto je otok Vis prepoznat kao najutvrđeniji otok, a za čiju su se prevlast tijekom povijesti borile razne vojske.

Posjet prirodnim fenomenima Modroj i Zelenoj špilji, veslanje kajakom do jedne od najljepših uvala na Jadranu – Stinive, penjanje na vrh otoka Huma, istraživanje prekrasne kraške špilje, degustiranje otočkih proizvoda

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak; 2. dan kayaking – južna strana otoka Visa – Zelena špilja – uvala Stiniva; 3. dan pješačenje po unutrašnjosti otoka Visa; 4. dan otok Biševo – Modra špilja / selo Poje / uvala Porat; 5. dan špiljarenje – Krajicina špilja – selo Okjucina; 6. dan penjanje – Crvene stijene – posjet Titovoj špilji; 7. dan odlazak. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do listopada za grupe od 6 osobe do 12 osoba. Smještaj  je moguć u kućama i apartmanima s tri, četiri ili pet zvjezdica dok je prijevoz moguć kombijem i džipovima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

LOKACIJA

Vis

AGENCIJA

Alternatura

ADRESA

 Hrvatskih mučenika 2, 21 485 Komiža

TELEFON

Visit us on instagram