Avantura u kanjonu rijeke Cetine

Ako ikad poželite probati kako je to visjeti nad kanjonom, ili možda osvojiti riječne brzace, ili ste samo osoba željna novih uzbuđenja, kanjon rijeke Cetine je idealno mjesto za Vas. No, važnije od dobivene doze zabave i adrenalina, tu je i mogućnost da predivni kanjon rijeke Cetine vidite i iz neke druge, sasvim posebne, perspektive. Spoj avanture i adrenalina, ponuđenih izleta i uživanja u prirodi te duhu ladanjskog ambijenta restorana – izletišta Radmanove mlinice, nikako Vas neće ostaviti ravnodušnima. Nakon velike doze adrenalina čeka Vas hrana pripremljena na tradicionalan način, poslužena u hladovini stoljetnih stabala, u poznatom restoran – izletištu Radmanove mlinice te u restoranu Kaštil Slanica.

Spoj raftinga, zipline-a i slobodnog penjanja; uz dozu vrhunske zabave i adrenalina uživanje u prirodnim ljepotama i okusima omiškog kraja u kombinaciji ponuđenih aktivnosti i tradicionalne gastronomije

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od četiri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan Omiš, izlet Slobodno penjanje, ručak u restoranu Radmanove mlinice; 2. dan: izlet Rafting na rijeci Cetini, ručak u restoranu Radmanove mlinice ; 3. dan izlet Zipline, ručak u restoranu Kaštil Slanica; 4. dan odlazak iz Omiša. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do 100 osoba. Smještaj je moguć u pansionu Radmanove mlinice s tri zvjezdice, kao i u hotelskom s tri ili četiri zvjezdice te u privatnom smještaju s tri zvjezdice. Prijevoz je moguć u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je odlazak na izlet moguć u vlastitom aranžmanu ili u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

LOKACIJA

Omiš

AGENCIJA

Omnivia

ADRESA

Poljički trg 2, 21310 Omiš

Visit us on instagram