Špilje otoka Visa

Otok Vis sa svojom razvedenom obalom, brojnim otočićima i hridima, skrivenim uvalama, pješčanim plažama i morskim špiljama čini jednu od najatraktivnijih kajakaških destinacija na Jadranu. Osobit je doživljaj sjesti u kajak, zaveslati vlastitim tempom i u tišini uživati u plavetnilu mora, bjelini stijena i tek pokojem kriku galeba. Netaknuta priroda i prirodni fenomeni poput uvale Stinive, Modre špilje i Zelene špilje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Doživljaji su različiti, ali zasigurno su svi koji posjete ova mjesta vrlo zadovoljni i prepuni emocija koje ponesu sa sobom u stvarni svijet. Istražite otok Vis i uz profesionalno vodstvo upoznat ćete skrivene ljepote ovih otoka. Vaše poimanje odmora promijenit će se nakon što budete uživali u špiljama i uvalama ovog rajskog mjesta.

južna strana otoka Visa; vožnja kajacima do Zelene špilje; veslanje do Stinive, po mnogima najljepše plaže Jadrana; otok Biševo, Modra špilja i Medvidina špilja; uvala Mezoporat

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od pet dana. Petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak; 2. dan uvala Rukavac – Zelena špilja – uvala Stiniva; 3. dan sjeverna strana Visa – četiri uvale ; 4. dan- po izboru-  Biševo i Modra špilja ili vojna tura po otoku/pješačka tura po napuštenim selima/ špiljarenje ili kupanje na jednoj od komiških plaža; 5. dan transfer do luke Vis. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do listopada za grupe od 6 do 12 osoba. Smještaj je moguć u kućama i apartmanima s tri, četiri ili pet zvjezdica dok je prijevoz moguć kombijem ili džipovima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

LOKACIJA

Vis

AGENCIJA

Alternatura putnička agencija d.o.o.

ADRESA

Hrvatskih mučenika 2
21485 Komiža

TELEFON

STRANICA

Visit us on instagram