Vođena biciklistička tura po obali Dalmacije

Jedan od klasika ponude Meridien Tena brižno je dizajnirana vođena tura s jednim vodičem do čak tri vodiča, ovisno o veličini grupe. Zahvaljujući malim grupama, posjetima jedinstvenim povijesnim i kulturnim mjestima, šarmantnim hotelima smještenima u središtima povijesnih gradova, nudimo jedinstveno i zabavno iskustvo putovanja i upoznavanja lokalne kulture, uključujući spektakularne poglede, kupanje u kristalno čistom moru, kušanje lokalne gastronomije i vina. Sudionici u ovoj turi mogu biti biciklisti koji žele odvoziti i dodatne vožnje pored sugeriranih, kao i povremeni biciklisti koji se mogu ukrcati u prateće vozilo kad god zažele. Tijekom ture otkrit ćete staru grčku, rimsku i venecijansku arhitekturu te njen utjecaj koji se odražava u jednom od najljepših dijelova Europe koji se ponosno reklamirao kao „Mediteran kakav je nekoć bio”.

Vođena tura uz iskusne vodiče i uz potporu i pratnju kombija; upoznavanje Mediterana kakav je nekad bio uz naglasak na aktivan odmor, lokalnu povijest i kulturu te gastronomiju i vino

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od šest dana. Okvirni program aktivnosti za šesterodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Split; 2. dan: Brač; 3. dan: Hvar; 4. dan: Korčula; 5. dan: Korčula; 6. dan: Pelješac i Dubrovnik. Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do studenog za grupe od dvije osobe do 16 osoba. Smještaj je moguć u hotelima sa 3*, 4* i 5* te u privatnom smještaju, dok je prijevoz tijekom ture uključen. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

LOKACIJA

Split, Brač, Hvar

AGENCIJA

Meridien ten

ADRESA

Zajčeva 7, Split 21000

TELEFON

Visit us on instagram