Zipline avantura u kanjonu rijeke Cetine

Ako ste nekad poželjeli probati kako je to visjeti nad kanjonom, ili ste osoba željna novih uzbuđenja, upriličit će Vam to prvi pravi hrvatski zipline, smješten u sjajnom krajoliku kanjona rijeke Cetine. Radi se o zabavi gdje se gosti stavljeni u pojas, preko koloture, spuštaju niz čelično uže različitih duljina i nagiba, dovoljno za pošten „adrenalinski kick“. No, više od dobivene doze adrenalina tu je i mogućnost da predivni kanjon Cetine vidite i iz neke druge, sasvim posebne, perspektive. Nakon velike doze adrenalina čeka Vas hrana pripremljena na tradicionalan način, poslužena u hladovini stoljetnih stabala u poznatom restoran – izletištu Radmanove mlinice. Uživajući u odmoru na kraju dana, spoznat ćete svu veličinu ranijih događaja i poželjeti sve ponoviti.

Iskusite potpuno novi doživljaj i avanturu koju sigurno nećete zaboraviti; uz dozu vrhunske zabave i adrenalina uživajte u prirodnim ljepotama i okusima omiškog kraja u kombinaciji zipline-a i tradicionalne gastronomije

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak u Omiš, noćenje; 2. dan doručak, izlet Zipline, ručak u restoranu Radmanove mlinice, noćenje; 3. dan  odlazak iz Omiša. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do 30 osoba. Smještaj  je moguć u pansionu Radmanove mlinice s tri zvjezdice, kao i u hotelskom s tri ili četiri zvjezdice i privatnom smještaju s tri zvjezdice. Prijevoz je u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je odlazak na izlet u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

LOKACIJA

Omiš

AGENCIJA

Omnivia

ADRESA

Poljički trg 2, 21310 Omiš

Visit us on instagram