CITY BREAK

Publié dans City Breaks

HTZ 2021 dig nomadi Central Dalmatia 2560x1440

Ako ste među onima koji mogu raditi online, a lokaciju radnog mjesta želite zamijeniti novim, izazovnim i zanimljivim okruženjem, pravo mjesto za vas je Splitsko-dalmatinska županija (Srednja Dalmacija), jedna od najpopularnijih turističkih regija u Hrvatskoj. Ova središnja jadranska regija s najviše sunčanih dana tijekom cijele godine pružit će vam svoju jedinstvenu kulturnu, povijesnu, zabavnu i sportsku priču koja će obogatiti vaš dan nakon napornog rada. Priobalje, otoci i unutrašnji dio ove regije mjesta su za adrenalinska uzbuđenja na moru, rijekama i planinama. Turistički gradovi uvući će vas u svoj mediteranski stil života na otvorenom, a ljubazni domaćini srdačno prihvatiti.
Odlično povezana iz Splita i otoka Brača, s više od stotinu izravnih avionskih veza s Europom, Srednja Dalmacija je idealno mjesto u kojem ćete svoj rad pretvoriti u užitak. Dobrodošli!

Office du tourisme du comté de Split-Dalmatie
Prilaz braće Kaliterna 10/I, p.p. 430, 21000 Split,
Tel/fax: +385(0)21 490 032, 490 033, 490 036
Email: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

htz fr-FR

Les cookies nous permettent de gérer les services proposés par notre site. En utilisant notre site, vous en acceptez, de fait, l'utilisation.
Ok