Uspješno završen još jedan ciklus edukacija za privatne iznajmljivače

Uspješno završen još jedan ciklus edukacija za privatne iznajmljivače

education_keyboardI ove godine smo, i više nego uspješno, završili još jedan obilazak privatnih iznajmljivača u cijeloj Splitsko-dalmatinskoj županiji, prema ranije planiranom rasporedu. Planirano smo u potpunosti realizirali. Kako je odaziv i interes samih iznajmljivača iz godine u godinu sve veći i veći, ovaj ciklus edukacija je pohađalo cca 500 iznajmljivača (10 edukacija), iako je planiran broj polaznika po edukaciji 35-40.

Među polaznicima, zabilježili smo veliki broj novih iznajmljivača koji dolaze na edukacije, tako da možemo reći da je broj novih polaznika cca 90% u ukupnom broju polaznika, a 10% je onih koji nam iz godine u godinu dolaze kako bi usavršili i poboljšali svoje znanje i vidjeli novosti u ovom segmentu poslovanja.

Zbog velikog interesa na nekim lokacijama, morali smo uložiti dodatni organizacijski i logistički trud kako bi mogli primiti sve zainteresirane, ali kako i tada ponekad nije bilo dovoljno kapaciteta, neke smo morali zamoliti da dođu dogodine…

Sa radošću možemo reći da smo u ovih nekoliko godina educirali gotovo 2.000 iznajmljivača u našoj županiji, i nadamo se da smo time i pridonijeli sve boljim turističkim rezultatima koje županija bilježi u proteklom periodu.

Oni koji su uspjeli svoje mjesto na vrijeme rezervirati u ovogodišnjem ciklusu, po završetku edukacije su ispunili anketu koja nam uvelike pomaže u uvidu kako sami iznajmljivači vide edukacije i koliko su im korisne. Ove godine kroz 300-tinjak ispunjenih anketa smo došli do zaključka da su edukcije i dalje prepoznate kao vrlo korisne i potrebne samim iznajmljivačima, te da su isti vrlo zadovoljni načinom kako se ove vrlo zanimljive teme obrađuju.

Tako iz godine u godinu imamo 100% pozitivnih odgovora na pitanje: „Da li bi željeli ovakve edukacije slušati i u buduće?“.

Uz to, ocjene samih tema i predavača su vrlo visoke (iznad 4,5 od 5 mogućih), te odgovor na pitanje koje teme vam se sviđaju najviše/najmanje, je ravnomjerno raspoređen, što znači da smo sa temama uspjeli pogoditi interes velike većine iznajmljivača, što nam je jedan od velikih izazova.

Eto, nadamo se da smo vam i ove godine uspjeli pomoći da se što kvalitetnije pripremite za sezonu. Uz želje za što uspješnijom sezonom, želimo vam skrenuti pozornost da nove informacije o budućim ciklusima i edukacijama, te novostima vezanim uz ovaj segment poslovanja, pratite u „Kutku za privatne iznajmljivače“ na web stranicama Turističke zajednice županije!

Slika preuzeta sa: https://www.flickr.com/photos/jakerust/16660796639

Odgovori