Prva udruga privatnih iznajmljivača koja je dobila potporu Ministarstva turizma

Prva udruga privatnih iznajmljivača koja je dobila potporu Ministarstva turizma

Nebrojeno puta smo na edukacijama istakli važnost udruživanja privatnih iznajmljivača i jako mi je drago što mogu istaknuti pozitivan primjer Udruge obiteljskih iznajmljivača privatnog smještaja trogirske rivijere koja je na natječaj Ministarstva turizma za strukovne udruge u turizmu prijavila projekt “Obrazovanjem do kvalitete” i dobila financijska sredstva potpore kao jedina udruga privatnih iznajmljivača na području Hrvatske.

Dakle, ne samo da su se iznajmljivači udružili, da rade nešto dobro za iznajmljivače tako što ih uče od osnova rada s računalom, engleskog jezika, do Internet prodaje i promidžbe, već su za to i dobili sredstva od Ministarstva turizma. U svakom slučaju, izuzetno pohvalno, kako za Udrugu, tako i za predsjednicu Udruge Emiliju Čudinu.

Evo što ona kaže o projektu:

U sklopu navedenog projekta privatnim iznajmljivačima sa područja trogirske rivijere je omogućeno besplatno pohađanje tečajeva engleskog jezika i informatike, kao i edukacija privatne srednje škole Wallner, gdje uče o prodajnim i komunikacijskim vještinama, Internet prodaji i promidžbi,destinacijskom menadžmentu i drugim korisnim temama za uspješnije poslovanje.
Odaziv iznajmljivača na edukacije je premašio očekivanja vodstva udruge te će se sukladno tome raditi na ponavljanju navedenih edukacija, kao i uvođenju novih već nakom završetka nadolazeće turističke sezone.

Samo naprijed, udružite se i drugi te radite dobro za svoju zajednicu. 🙂

Odgovori