Objavljen „Priručnik za privatne iznajmljivače“

Objavljen „Priručnik za privatne iznajmljivače“

Prirucnik za privatne iznajmljivace

Nakon puno pripreme i pokušaja da se što više korisnih informacija smjesti u što manje riječi i stranica, zadovoljstvo nam je da vam možemo predstaviti ovaj priručnik za privatne iznajmljivače Splitsko-dalmatinske županije. Priručnik je nastao i potrebe i želje da se prikupe i objedine najbitnije informacije vezane za privatni smještaj, s posebnim naglaskom na naše područje i njegove specifičnosti.

Namijenjen je svima koji se žele baviti ovim biznisom kao i svima koji su u ovom poslu već godinama, a takvih je definitivno mnogo u našoj županiji, jer privatni iznajmljivači imaju 110.000 postelja, što čini više od 2/3 ukupne smještajne ponude županije, s trendovima konstantnog porasta.

Priručnik na jednostavan i razumljiv način obrađuje sve teme vezane uz registraciju privatnog iznajmljivača (kao paušalca, obrtnika ili tvrtke), za organizaciju i vođenje privatnog smještaja, uključujući izbor turističkih usluga, uređenje smještajne jedinice, promociju, marketing, prodajne vještine, komunikaciju s gostima, te zakonske odredbe, porezne i druge obveze.

Nadamo se kako ćete se ovim priručnikom rado služiti, jer njime na jednom mjestu sažimamo najčešća pitanja, probleme i odgovore na sve ono što je bitno. Ukoliko Vam ovaj priručnik pomogne na bilo koji način, informacijom, novim saznanjima ili idejom, barem malo i u bilo kojem segmentu vašeg djelovanja kao privatnog iznajmljivača, njegovo nastajanje i publiciranje bit će opravdano, a naše želje ispunjene.

Priručnik ćemo pokušati osvježiti svake godine, sukladno trenutno važećim informacijama. Priručnik možete preuzeti ovdje Prirucnik_za_iznajmljivace

Odgovori