Kultura

Vrijedne bračke ruke

Otok Brač je po mnogočemu poseban jadranski otok. Za razliku od mnogih hrvatskih otoka, on ima svoju posebnu unutrašnjost, bogatu floru i faunu te izrazitiji doživljaj godišnjih doba. Znate li da Brač nosi drevno ilirsko ime prema jelenu, kultnoj životinji njegovih prapovijesnih žitelja? Brač je otok s izuzetnim krajolicima što ga čini jedinstvenim kulturno-povijesnim i prirodnim područjem. Osobito se svojom ljepotom izdvaja južna strana, između Vidove gore, bolskog Zlatnog rata i pustinje Blaca, koja tvori jedinstveni predio u kojem se spajaju ribarski, težački i pastirski Brač. Nadaleko je u svijetu poznat brački kamen koji Bračani vrijedno obrađuju, a svoje je mjesto pronašao i na građevini Bijele kuće u Washingtonu. Polja ljekovitog bilja, mirisni domaći sapunčići, gastro doživljaj zaliven dobrom kapljicom bračkog vina - sve je to otok Brač koji s radošću očekuje Vaš dolazak!

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Zagreb - Split; 2. dan: Supetar; 3. - 6. dan: otok Brač: Supetar - Postira - Škrip - Pučišće - Bol (Zlatni rat) - Vidova gora - Nerežišća; 7. dan: Milna; 8. dan: Split - Zagreb. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
Marbis d.o.o.
Taraščice 15
Koprivnica
HR-AB-48-010010842
T: +385 48 240 520
F: +385 48 626 670

[email protected]
www.marbis.hr


Kontakt
Preporuka
 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.