Kultura

Okusi kulture i tradicije Kaštela

Bogatstvo kulture, povijesti, prirode i okusa. Sve to u sebi kriju Kaštela pozivajući Vas da u njima uživate. Upoznajte se s poviješću i kulturom biblijskog prasvetišta, ponosom Kaštelana, vrtom utočištem mnogima željnima mira i spokoja, inspiracija umjetnicima i spoj kamena i prirode koji na jedinstven način štite vjersku simboliku svetišta blagoslovljenog i od Pape Ivana Pavla II. Doživite kulturu grada Kaštela i njegovih znamenitosti i saznajte legendu o Miljenku i Dobrili koja još uvijek živi unutar zidina parka dvorca Vitturi i ima istu romantičnu podlogu kao i ljubavna priča Romea i Julije. Posjetite i Pantanu, obnovljene fortifikacijske renesansne mlinice, a krase ih bogata flora i fauna, rijeka i morska laguna, pravo carstvo prirode. Uživajte u svim ljepotama Kaštela. Neka Vas na kraju okusi izvornih proizvoda kao što su Crljenak kaštelanski, maslinovo ulje, domaći pršut i sir te smokve u potpunosti osvoje. Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog dana. Okvirni program aktivnosti za jednodnevni aranžman obuhvaća aktivnosti na području Kaštela pokraj Splita.

 

Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 20 do 44 osobe. Prijevoz je moguć posebnim cabrio autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom, talijanskom, francuskom, njemačkom i španjolskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
F-tours putovanja d.o.o.   
Trg Hrvatske bratske zajednice 3, Split
HR-AB-21-060221101
T: +385  21 344 842
F: +385 21 360 083

[email protected]
www.f-tours.hr


Kontakt
Preporuka
 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.