Kultura

Doživi posebnosti i čari otoka Hvara

Jadransko je more nadaleko poznato, plavo, mirisno i čisto. Dom je tisuću otoka. Jedan od najljepših je, svakako, sunčani otok Hvar. Želite li posjetiti sve znamenitosti ovoga otoka, a k tome doživjeti posebne čari boravka u prirodi, u njegovome samom srcu, u dolini ledene rijeke, uživajte na otoku Hvaru i upoznajte se s njegovom bisernom rutom. Posjetite mjesto Hvar i uživite se u povijesne priče, s osobitim značajem hvarske renesanse. Uživajte u prirodi i otkrijte originalna mjesta otoka s pozamašnom poviješću i zanimljivim ljudima, kao što su mjesta Pitve, Vrbanj i Vrisnik, Jelsa, Vrbovska i Stari Grad te doživite jedinstvene i prepoznatljive prirodne ljepote otoka Hvara - Paklene otoke. Prošećite dolinom ledene rijeke i maslinicima s tri tisuće godina starom tradicijom prerade ulja, degustirajte iste i saznajte što nam sve nudi zeleno zlato te uz ostale hvarske delicije uživajte u svim ljepotama, okruženi prekrasnim plavim morem.

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: grad Hvar; 2. dan Jelsa - Vrboska - Stari Grad; 3. dan: Hvar. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 8 do 20 osoba. Smještaj je moguć u malim kućama (etno apartmanima), dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji, mini-autobusom ili kombijem. Stručno vođenje moguće je na engleskom, talijanskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i portugalskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
F-tours putovanja d.o.o.   
Trg Hrvatske bratske zajednice 3, Split
HR-AB-21-060221101
T: +385  21 344 842
F: +385 21 360 083

[email protected]
www.f-tours.hr


Kontakt
Preporuka
 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.