vođeni razgled Splita s naglaskom na gastronomiju; posjet Gašpinoj mlinici; odlazak na Klis gdje se u autohtonom prostoru tipičnog dalmatinskog zaseoka uči o značaju sopranika i kako ga izvorno pripremiti
upoznavanje stoljetne tradicije maslinarstva otoka Hvara; šetnja maslinicima otoka Hvara i kušanje gastronomskih delicija u masliniku; radionice o tehnikama i načinu obrade masline, kao i o uzgoju iste uz degustaciju ulja
upoznavanje eno i gastro tradicije Dalmatinske zagore u društvu vodiča s osobitom strašću za gastronomsko naslijeđe regije; obilazak tipičnih dalmatinskih konoba; obilazak Imotskih jezera te izvora Graba i Cetine
antička hrana i maslinovo ulje u Saloni; pastrva na mlinarski u srednjovjekovnoj vodenici; trogirska kulinarska radionica; janjetina s ražnja na selu; Zinfandel rižot i sipa bob u morskom zaljevu uz vinske degustacije
jedrenje Dalmacijom i posjet otoka Šolte, Hvara, Visa i Brača; obilazak poznatih vinarija i restorana uz degustaciju vina i autohtonih specijaliteta; degustacija maslinovog ulja i meda na Šolti
uživanje u raznolikosti okusa autohtonih sorta vina obitelji Zimfandela; degustacija ukupno 24 vrste kvalitetnih i vrhunskih vina; posjet poznatim vinarijama i podrumima; upoznavanje s procesom proizvodnje vina
kulinarska radionica pripreme kruha ispod peke odvija se u izvornim uvjetima, na kominu uz pucketanje vatre i miris dima; mentorstvo domaćice prenijet će svakom gostu i male tajne, čiji rezultat se duboko ureže u sjećanje
upoznavanje s poviješću Splita; kulinarska tura po gradu sa stajanjima u vinskim barovima; kušanje vina i dalmatinskih sireva; kratka radionica o vinima; sljubljivanje vina i hrane uz večeru; odlazak na gradsku tržnicu
kušanje vrhunskih vina i upoznavanje autohtone gastronomske ponude; tečaj kuhanja tradicionalnih dalmatinskih jela; upoznavanje kulturno-povijesnih lokaliteta poput Dioklecijanove palače u Splitu, Omiša te otoka Brača
putovanje brodom obalama Hvara sa sjeverne i južne strane, upoznavanje neretvanskog kraja u tradicionalnoj lađi i posjet muzeju Narona; upoznavanje ljekovitosti lokalnog bilja nordijskim korakom; planinarenje iznad Gradca
specijalizirana putovanja na luksuznim jedrilicama, vrhunska gastrološka i enološka ponuda, pratnja iskusnih skipera i profesionalnih someliera-hostesa, posjet najstarijim hvarskim vinogradima
vođena tura po gradu s naglaskom na kuhinji i promjenama od rimskih vremena preko srednjeg vijeka do danas; posjet Saloni i Trogiru; kuharska radionica - kombiniranje svih stečenih znanja, učenje i praksa
povijesni lokaliteti vezani za vođu vitezova Okruglog stola; učenje pripremanja soparnika na starinski način; tipičnu dalmatinsku večeru uz nezaobilaznu čašu domaćeg vina i nezaboravni pogled na na kanjon rijeke Cetine
posjet Kaštelima, vinogradima i vinariji; susret s crljencem, kušanje vina; posjet vinariji na Hvaru i kušanje autohtonih sorti bogdanuša i parč, kušanje plavca malog; kušanje vina sorte kujundžuša
upoznavanje s kuhinjom Splita i njegovih otoka; kušanje tradicionalnih jela i upoznavanje s osnovnim obilježjima obalne kuhinje; odlazak na Brač, Hvar i Vis te kušanje autohtonih jela i vina; radionica - vezivanje vina i hrane
šetnja kroz gusarsku povijest grada završava gusarskom gozbom – tradicionalno pripremljena jela omiškog kraja u kojima su stoljećima prije uživali nadaleko poznati omiški gusari
Salona, upoznavanje sa starom rimskom kuhinjom; Gašpina mlinica gdje su žito mljeli seljaci iz Zagore, a oni s otoka, u barkama, nanizani uz riječnu obalu čekali svoj red; Klis, učenje o jelima i začinima iz doba Dioklecijana
upoznavanje hrvatske enološke tradicije,vina i vinske proizvodnje;upoznavanje sa znanstvenim istraživanjem porijekla plavca malog te izvođenje poveznica sa zinfandelom i primitivom; posjete vinogradima i vinske probe
okusi tradicionalnih jela Dalmatinske zagore; posjet slikovitoj splitskoj ribarnici; dvije kulinarske radionice; posjet vinarijama te kušanje autohtonih sorta vina uz stručnu enološku prezentaciju
upoznavanje s poviješću maslinarstva u Hrvatskoj; upoznavanje s tradicijom branja maslina; prešanje maslina u ulje; kušanje ulja i radionica o maslinovom ulju; izlet na gradsku tržnicu i upoznavanje lokalnih proizvoda
razgled grada Splita, odlazak na tržnicu; okusi jela i pića naših starih; priprema kruha pod pekom; poludnevna kulinarska radionica sa šest sljedova i osobnim kuharom; priprema tradicionalnih dalmatinskih jela
uživanje u raznolikosti okusa autohtonih sorta vina; posjet poznatim vinarijama i podrumima; upoznavanje s procesom proizvodnje vina, razgledavanje gradova upisanih na UNESCO-vu listu: Splita i Trogira, razgledavanje otoka Hvara
vinogradi vinarije Tomić, kušanje vina u „Trikliniju“; vinarija Carić, sorte i način uzgoja; vinarija u Svirču; konoba Duboković u mjestu Pitve, vina i likeri te dalmatinska jela; vinarija Plančić u mjestu Vrbanj, degustacija
vinarija Senjković u Dračevici, degustacija vina, šetnja vinogradom; vinarija Jako Vino u Bolu, predstavljanje svih sorta, povijest vinarije; odlazak u maslinik, berba maslina i priprema za proizvodnju ulja; razgled Bola
boravak na Šolti; sudjelovanje u medarskoj radionici; upoznavanje sa stoljetnom ljubavi otočana prema mitskom drvetu masline; posjet lokalnoj uljari i radionici suvenira; sudjelovanje u lokalnom obilježavanju blagdana Sv. Martina.
posjet pršutani, proizvodnja dalmatinskog pršuta i sira iz mišine; posjet vinarijama i proizvođačima voćnih rakija; posjet uljari, tehnologija proizvodnje maslinovog ulja; posjet etnoselu; gastroradionica tradicijskih jela
upoznavanje s poviješću vina u Hrvatskoj, vođena šetnja Splitom s posjetom wine & chees bara, wine & dine; posjet Kaštelima, vinogradima i vinarijama; posjet vinariji na Hvaru, kušanje vina
priprema obroka od kupnje i berbe sastojaka do gotovog jela uz profesionalnog kuhara i nutricionista; posjet Splitskoj ribarnici; ribarenje, kulinarsko natjecanje i pripremanje gala večere
sudjelovanje u gusarskoj borbi na rijeci Cetini; doživite i drugu stranu omiških gusara uz zabavu s gusarima; gusarska gozba u restoranu i jela iz gusarske prošlosti
kulinarska radionica pripreme soparnika odvija se u izvornim uvjetima, na kominu uz pucketanje vatre i miris dima; mentorstvo domaćice prenijet će svakom gostu i one male tajne pripreme, čiji rezultat ostaje u sjećanju
jedrenje srednjodalmatinskim arhipelagom; posjet otocima bogate vinogradarske tradicije poput Visa i Hvara; upoznavanje vinara i posebne degustacije vina i dalmatinskih specijaliteta u autentičnim ambijentima
dva dana na planinama u okolici Splita; posjet Parku prirode Biokovo; stručno vođenje vodiča-planinara; posjet etnoselu Kokorići i vinariji u Vrgorcu, priprema puža s ljutikom i mišance
degustacija i prezentacija vina u najpoznatijim vinarijama srednje i južne Dalmacije; razgledavanje Hvara i Korčule, Splita i Dubrovnika; uživanje u delicijama tradicionalne dalmatinske kuhinje
Obiteljska putovanja
Putovanja za mlade
Bračna putovanja
Stručna (studijska) putovanja
Teambuilding
Arhitektura
Arheologija
Geologija
Tradicija
Flora
Ptice
Delfini
Ostala fauna
Hrana i piće
Biciklizam
Jahanje
Kanu
Kajak
Kitesurfing
Kreativan odmor
Letenje
Jedrenje i nautika
Planinarenje
Penjanje
Pješačenje
Povijest i kultura
Rafting
Ronjenje
Sportski ribolov
Speleologija
Zipline
Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.